Domů Tagy GDPR

GDPR

Zelené autobusy podraží, fotopointy zmizí

Letošní letní sezóna Národního parku Šumava bude  první sezonou, kdy bude platit nové celoevropské nařízení o ochraně osobních údajů, tak zvané GDPR. To zasáhne...

Aby mě někdo v pubertě lustroval poštu, to bych asi nedal, prohlásil Chalupný

Velký bratr jak vyšitý! - reaguje starosta čtvrtého plzeňského obvodu Michal Chalupný (ČSSD) na nápad vlády, aby ke zřízení Facebooku dětem do 15 let...

Snažíme se vyloučit špiclování uživatelů, reaguje na obvinění europoslanec

Internetem kolují informace o tom, že čeští levicoví europoslanci likvidují svobodný internet pomocí kladného postoje k tzv. nařízení o e-privacy. S tím rozhodně nesouhlasí...

Ochrana osobních údajů nemusí být strašákem

Pracovní snídani k velmi závažnému tématu, kterým je ochrana osobních údajů,  uspořádala Regionální hospodářská komora Plzeňského kraje ve spolupráci s renomovanou Advokátní kanceláří Řanda Havel...

Banky budou moci žádat otisky prstů či selfie

Kvůli „silnému“ ověření totožnosti budou moci banky už za rok požadovat od klientů při platbách přes internet nebo výběru peněz z bankomatu biometrické údaje....

Úřad pro ochranu osobních údajů udělil rekordní pokutu

Úřad pro ochranu osobních údajů udělil společnosti EURYDIKAPOL, s. r. o. (dříve společnost JH HOLDING s. r. o.) rekordní pokutu ve výši 4.250.000 Kč...

Třetina lidí neřeší bezpečnost svých dat poskytovaných na internetu

Každý třetí Čech poskytuje svá osobní data na internetu bez jakékoliv kontroly. Ať už se jedná o soukromé fotografie, videa, údaje o rodině nebo...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. V pořádku (klikněte)