Angusfarm Soběsuky má opět otevřeno

foto: Angusfarm Soběsuky

V sobotu 2. února 2019 proběhlo slavnostní znovuotevření restaurace a pensionu Angusfarm Soběsuky majitelů Lenky a Marcela Klausových. Podnik má za sebou rozsáhlou rekonstrukci interiéru, již absolvoval během ledna letošního roku. Jejím výsledkem je rozšíření prostor restaurace, zvětšení a modernizace kuchyně, vybudování krbu či vytvoření velkého okna, díky kterému mohou hosté sledovat v přímém přenosu práci kuchařů.

Sobotní akce se zúčastnili zástupci regionálních firem i představitelé okolních měst a obcí. Všem hostům byl přestaven průběh celé přestavby a následně je čekala prohlídka nových prostor s doprovodným komentářem. Do Soběsuk zavítala také prezidentka organizace Slow Food Prague Blanka Turturro, která manželům Klausovým a manažerovi restaurace Petru Berkovi přijela osobně předat oficiální doporučení Slow Food pro rok 2019.

Angusfarm Soběsuky je podnik zaměřený na steaky z hovězího masa plemene Angus, který staví na základech původní místní hospůdky z 19. století. Nepřetržitě funguje od roku 2004, letos tedy oslaví 15. výročí. K restauraci přináleží rustikální pension s kapacitou 20 osob a také venkovská stodola vhodná k pořádání svateb, oslav či firemních akcí. Angusfarm každoročně pořádá několik akcí, například degustační večer s uznávanými českými kuchaři nebo Mistrovství republiky v míchání tataráku.

Angusfarm Soběsuky
Soběsuky 9, 335 01 Nepomuk
Tel.: +420 724 744 740
E-mail: sobesuky@angusfarm.cz

PR